Als startende vegetariër wordt het al snel eentonig op je menukaart. Dit boek heeft fantastische, makkelijke recepten die ook geschikt zijn voor de part-time vegetariërs. 

Veggie voor starters - Miki Duerinck, Kristin Leybaert

 

 

Vaak krijg ik de vraag of ik een goed kookboek weet of ik heb zelf een boek gelezen dat ik vaak aan anderen aanraadt.  Al deze boeken en aanverwante producten staan in mijn pseudo-shop. Ze zijn namelijk niet bij mij te koop, maar ik verwijs naar een plek waar je ze wel kunt krijgen. Heb je vragen? Stuur me een mailtje!

Klik op de afbeeldingen om te shoppen. 

"Pseudo-shop"

"Eet als een expert" is geen typisch kookboek. Het maakt op wetenschappelijke wijze onderscheid tussen alle zin en onzin over eten. 

Eet als een expert - I'm a Foodie

"Eet als een atleet" is de opvolger van "eet als een expert. Dit keer hebben de dames van I'm a Foodie op duidelijke wijze beschreven wat de essentie van sportvoeding is en wat je beter kunt laten. 

Eet als een Atleet - I'm a Foodie

Ja, een boek over poep! Op humoristische wijze geschreven waarom je darmflora zo belangrijk is en wat je kunt zien aan je eigen poep. Die informatie is handig en het boek is ziezo leuk om te lezen :)

De Poepdokter, gezond van mond tot kont - Nienke Tode-Gottenbos

De Poepdokter bakt ze bruin! Met recepten voor een gezonde darmflora. Waarom? Dat kun je lezen in deel1 van de poepdokter...

De Poepdokter, bakt ze bruin -
Nienke Toe-Gottenbos

Wat zijn de betere alternatieven in de supermarkt? Dit handige boek laat het je zien en legt uit. 

Eibertje kiest - Eibertje van Halteren