Sauzen

Sambasaus: 

- Mayonaise/ fritessaus

- Curry

- Chilisaus

In de verhouding 1:1:1
 

Tzatziki

- 5 dl Griekse yoghurt

- 1 komkommer (geschild en geraspt)

- c.a. 5 teentjes knoflook geperst
- peper en zout
- 1 el gehakte munt/ peterselie

Knoflooksaus

- 3 el mayonaise/ fritessaus
- 2 el yoghurt

- >3 tenen knoflook geperst
- 1/2 el citroensap
- optioneel 1 el gesnipperde peterselie

Guacamole
- 1 rijpe avocado (geschild en geprakt)
- 1 tomaat in kleine stukjes, eventueel ontveld

- 1 teen geperste knoflook
- limoensap (van 1/2 of hele limoen, even proeven tussendoor)
- Gesnipperd rood pepertje (ontdaan van pitjes en lijst)

- snufje zout

Voedingscoach Marjoleine Peusens

 

tel. 06-44501699

marjoleinepeusens@gmail.com

  • White Google+ Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon